EUVER OOS

Mogen wij ons even aan u voorstellen,

Wij zijn het Komitee  Jeugkarnaval Aelse. Deze club is in 1971 opgericht om de carnaval in Elsloo levend te houden onder de jeugd. Dat is zeker in de huidige tijd van gamen en smartphone gebruik geen vanzelfsprekendheid. Daarom zijn wij heel blij dat er zich voor onze jeugdraad nog steeds genoeg enthousiaste jongens aanmelden.

Het comité zorgt ervoor dat onze jeugdprins samen met zijn jeugdraad aanwezig kan zijn bij de diverse activiteiten die horen bij de carnaval in onze regio. Dat betekend dat wij samen met de Sajelaire naar diverse recepties gaan van nieuwe prinsen, meelopen in de Sint Maarten optocht, aanwezig zijn bij de uitroepingen van de nieuwe prins en Senioren prins  van Elsloo en van s.v. Haslou en natuurlijk in de grote carnavals optocht van Elsloo.

Verder organiseren wij als comité samen met een geweldige groep mensen de jeugdrevue, waarin ook de nieuwe jeugdprins uitgeroepen wordt en natuurlijk niet te vergeten de 2 doldwaze dagen van jeugdcarnaval in het Maaslandcentrum op zondag en maandag.

Al met al zijn wij in deze periode druk bezig om de jeugdcarnaval in Elsloo, maar natuurlijk ook de carnaval voor de volwassenen in goede banen te leiden.

Tegenwoordig bestaat ons comité uit Leon Maas (voorzitter), Rob Paes (secretaris), Remco Heuts (Penningmeester), Math Spronkmans, Jan Ruyl, Theo Kremers, Ron Lenssen en Richard Janssen.

Met veel plezier zullen wij ons blijven inzetten om samen met jullie de mooie Limburgse traditie van het carnaval in ere te houden.