Covid-19 update (dd. 28-9-2020)

Zoals eerder aangegeven zullen er dit seizoen helaas geen prinsen worden uitgeroepen in Elsloo dus ook geen nieuwe Jeugdprins.

Dat houdt ook in dat er dit seizoen geen nieuwe leden worden toegevoegd aan de jeugdraad. Dus dit jaar kunnen zich helaas geen jongens uit groep 6 opgeven voor de jeugdraad.

Hoe dit volgend jaar gaat uitzien zullen wij t.z.t. kenbaar maken.

Covid-19 update (dd. 9-9-2020)

Het zal niemand ontgaan zijn, de wereld is in de ban van het Corona virus.

Ook wij als Jeugd carnaval Elsloo hebben hier mee te maken.

Alle carnavals verenigingen van de gemeente Stein zijn bij elkaar geweest om de huidige situatie met elkaar te bespreken.

Ondanks alle maatregelen was er toch, misschien tegen beter weten in,  de hoop dat er misschien nog mogelijkheden zouden zijn om samen een mooi carnavals seizoen te vieren.

Echter na uitvoerig beraad is er besloten dat er in de hele gemeente Stein geen nieuwe prinsen, jeugdprinsen en senioren prinsen uitgeroepen zullen worden.

Ook de andere activiteiten zoals seizoens opening, galazittingen, prinsenrecepties, Aelser Revue en optochten zullen in dit seizoen 2020-2021 niet door kunnen gaan.

Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende tijd kan er een mogelijkheid bestaan dat er verenigingen op individuele basis alternatieve evenementen willen organiseren die binnen de regelgeving wel te realiseren zijn. Hou hiervoor de websites en de facebook pagina’s in de gaten.

Voor nu hopen wij dat iedereen gezond blijft.

Onderstaand kunt u het officiële bericht lezen van de gezamenlijke carnavalsverenigingen van de gemeente Stein